Motor van de maand: Honda VFR 1200 X DCT

Deze maand bespreken we het succes van onze voorjaarsrit op 14 april, vertellen we meer over de optimalisatie van onze diensten en zetten we weer een motor in het zonnetje: Honda VFR 1200 X DCT. Daarnaast bestaat Quispel Motoren 15 jaar in mei 2019 en dat willen we graag met jullie vieren. Meer weten? Lees dan verder!

De voorjaarsrit was een groot succes

Allereerst willen we iedereen die aanwezig was bij de voorjaarsrit heel erg bedanken. We hebben nog nooit zo’n grote opkomst gehad. Er stond zelfs een file bij de koffieautomaat! We merkten dat iedereen heeft genoten van de mooie route die samengesteld is in samenwerking met Paul van Motor Tours en Tracks. Ook konden we deze keer weer heerlijk genieten van de warm geserveerde broodjes van Vat & Vlam. Met als afsluiter een heerlijke barbecue. Het was een geslaagde dag en dat hebben we aan jullie te danken!

Quispel Motoren bestaat binnenkort 15 jaar!

In mei 2019 bestaat Quispel Motoren alweer 15 jaar en dat willen we met u vieren! Door een hotel af te huren van 17 tot 19 mei 2019, vieren we graag met u het 15-jarige bestaan van Quispel Motoren. U kunt u hiervoor inschrijven. Dit kost € 125,- per persoon voor 2 overnachtingen inclusief ontbijt en diner. Let op! Er zijn slechts beperkte plaatsen/kamers beschikbaar, dus wees er snel bij:

– 2 eenpersoonskamers;

– 5 tweepersoonskamers met tweepersoonsbed;

– 9 tweepersoonskamers met losse bedden;

– 2 driepersoonskamers met 1 stapelbed en 1 eenpersoonsbed;

– 2 vierpersoonskamers met 1 stapelbed en 2 eenpersoonsbedden;

– 2 vierpersoonskamers met 2 stapelbedden;

– 2 zespersoonskamers met 3 stapelbedden.

Interesse? Neem dan contact op!

Training Hyperpro

Wij vinden het belangrijk om te blijven ontwikkelen en onze diensten te blijven optimaliseren. Daarom hebben twee van onze medewerkers, Roel en Jan, met veel interesse een training Hyperpro gevolgd om onze Hyperpro-specialisatie te optimaliseren. Bij ons kunt u complete schokdempers, verensets, verhogings- en verlagingskits en stuurdempers laten vervangen. Monteert u zelf Hyperpro producten? Dan kunt u bij ons ook terecht voor een gratis controle van de montage en de juiste afstelling van het product.

Honda VFR 1200 X DCT crosstourer

Deze maand zetten we graag de Honda VFR 1200 X DCT crosstourer in het zonnetje. Het is een vreemde eend in de bijt, maar zeker zo goed! De naam van deze motor is misschien wat verwarrend, omdat deze niet erg geschikt is voor gebruik in de stad, maar juist ideaal is voor prachtige ritten buiten de bebouwde kom en wereldreizen. Met andere woorden, een 100% wegmotor.

Interesse in de Honda VFR 1200 X DCT crosstourer?

Wij hebben de Honda VFR 1200 X DCT crosstourerop voorraad. Deze is gebouwd in het jaar 2014 en heeft op dit moment een kilometerstand van 34.592 km. Deze motor beschikt over 4 cilinders en heeft een clinderinhoud van 1.237 cc. Daarnaast heeft deze Honda een ABS, handkappen, handverwarming, kofferset, middenstandaard, topkoffer en verstralers.

Meer weten?

Heeft u interesse in de Honda VFR 1200 X DCT crosstourer of bent u op zoek naar onderdelen voor uw motor? Neem dan gerust contact op voor al uw vragen!

Powered by