Hyperpro service center

Hyperpro is een Nederlandse firma die zelf alle producten ontwerpt en assembleert. Hyperpro is wereldwijd toonaangevend op het gebied van progressieve vering voor motorfietsen.

Hyperpro vervaardigt complete schokdempers, verensets en verhogings- en verlagingskits. Een ander bekend artikel zijn de stuurdempers.

Het grootste deel van de onderdelen wordt in de eigen fabriek in Nederland gemaakt en zijn vervaardigd uit hoge kwaliteit aluminium en staal.

Indien U Hyperpro producten zelf monteert kunt U terecht bij ons terecht voor gratis controle van de montage en juiste afstelling van het product.

Het is ook mogelijk om Hyperpro producten tegen meerprijs te laten monteren. Voor meer uitleg over onderstaande prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Over Hyperpro service center

Al vele jaren zijn we een service punt van Hyperpro. Zij zijn toon aangevend op het gebied van vering voor uw motor. We hebben we de benodigde cursussen gevolgd om u goed te kunnen adviseren in het monteren van de juiste vering. Hierdoor stuurt uw motor optimaal en rijdt deze uitermate comfortabel.

In 2018 zijn we gestart met www.adventuretenten.nl deze tenten hebben we speciaal laten ontwikkelen voor het comfortabele kamperen met de motor met geringe pakmaat en licht gewicht. Ondanks de grootte is deze makkelijk en snel op te zetten.

Hyperpro Schokdempers