Stel je kompas opnieuw in

CFMoto 800MT Touring

€ 14099,-

Over de CFMoto 800MT Touring

De weg die voor ons ligt is niet altijd duidelijk gedefinieerd. Op elk pad, en rond elke onbekende bocht, wachten nieuwe ontdekkingen. Soms weet je niet waar je heen moet, maar heb je niets liever.

Dompel je onder in de vrijheid, in die adrenaline-flow, in sterke emoties. Bij het rijden gaat het er uiteindelijk niet om wat de fysieke bestemming is, maar welke mentale reis je aflegt. Elke rit is inspirerend.

Met de CFMOTO 800MT Touring wordt uw kompas opnieuw ingesteld.

Avontuurlijk Toeren

De vloeistofgekoelde 799cc paralleltwin van de CFMOTO 800MT levert met een vermogen van 95pk en een koppel van 77Nm prestaties die vergelijkbaar zijn met motoren met een grotere cilinderinhoud. Koppel daar een uitgekiende geometrie met KYB-vering en een 19L grote brandstoftank aan, en je hebt aan de 800MT de ideale partner voor lange-afstandsritten.

En met zijn stijlvolle uiterlijk en elektronische ondersteuning is de CFMOTO 800MT Touring helemaal klaar om u in alle comfort en veiligheid op al uw trajecten te begeleiden.

Dit is de standaard uitrusting die de 800MT Touring deelt met de 800 MT Sport: 7 inch TFT dashboard – Slipperkoppeling – Mistlichten – Valbescherming – USB-aansluiting – Adapatieve LED verlichting – LED richtingaanwijzers met uitdooffunctie – Twee rijmodi – Limp mode – Rollover sensor – Bochten-ABS – Tractiecontrole – Cruise control

De 800MT Touring biedt hier bovenop nog een aantal features: Spaakvelgen – Bandenspanningsmeter – Handkappen – Verwarmd stuur en zadel van de piloot – Carterbescherming – Keyless systeem – Middenstandaard – Stuurdemper – Bidirectionele quick-shifter

Specificaties

Meer informatie over CFMoto 800MT Touring? Neem contact op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.