De voorbereiding jubileumdag in volle gang!

4 mei 2019, de dag van ons 15-jarig jubileum, komt steeds dichterbij! Op die dag organiseren we een eigen beurs waarbij veel leuke leveranciers aanwezig zijn. We zijn inmiddels druk bezig met de voorbereiding en we hebben nog een hele leuke verrassing. Lees dus snel verder, zodat u straks weet wat u kunt verwachten!

Aanwezigen beurs 4 mei 2019

Op onze jubileumdag organiseren we een eigen beurs waarbij diverse leveranciers aanwezig zijn. Wie komen er en wat hebben zij te bieden? Bekijk het hieronder:

  • Vat & Vlam: De Rocket Stove, beter bekend als het tegelkacheltje, wordt gebruikt om met een klein vuurtje een zo groot mogelijk massa (steen, leem e.d.) op te warmen. Vervolgens kunt u genieten van urenlange warmte. De Rocket Stove is avontuurlijk en gemakkelijk voor onderweg!
  • MotorTours & Tracks: Zin in een avontuur met meerdere motorliefhebbers? Bij MotorTours & Tracks beleeft u de meest avontuurlijke motorreizen. Met verharde- en onverharde dagritten, verschillende weekend ritten, toppentoeren en zelfs hotelreizen is het aanbod erg divers en vindt u gegarandeerd uw ideale motorreis.
  • MRT: Heeft u altijd al alles willen weten over het herkennen en voorkomen van risicovolle situaties, de rem- en uitwijktechnieken willen beheersen of nóg vaardiger willen worden op de motor? Motor Rijvaardigheid Training vertelt en leert u er deze dag alles over.

 

  • Sena: Is communiceren, bellen, naar muziek luisteren en audio GPS-aanwijzingen ontvangen lastig met een helm op? Niet met de motorhelmen en communicatietechnologieën van Sena!
  • Riesmos: Veilig en verantwoord de weg op, dat is wat Riesmos u biedt met onder meer otoplastieken, gehoor-, oog- en ademhalingsbescherming en veiligheidsschoenen. Op 4 mei beantwoorden ze al uw vragen.
  • Adventure Tenten: Met een goede tent en verschillende kampeeraccessoires kan het avontuur op de motor pas écht beginnen. Laat u verrassen door alle mogelijkheden en het ruime aanbod.
  • Buse Motorkleding: De meest succesvolle Enduro-coureur Heino Büse heeft een eigen hoogwaardige, professionele lijn motorkleding. Alle ins en outs over dit merk komen aan bod op onze jubileumdag.

Nieuwe bij Quispel Motoren: Büse Motorkleding

U zag hem net al in het rijtje staan: Büse Motorkleding. Dit merk is opgericht door Heino Büse, de meest succesvolle Enduro-coureur uit de Duitse geschiedenis. Deze professionele, hoogwaardige kwaliteitslijn is nieuw in het assortiment van Quispel Motoren. Met helmen, kleding, accessoires en occasiononderdelen is het aanbod erg divers. Büse Motorkleding is vanaf 4 mei bij ons verkrijgbaar. De aftrap van dit mooie merk wordt door de leverancier zelf gegeven tijdens onze jubileumdag.

Dunlop cashback actie

Wist u dat u bij Quispel Motoren terecht kunt voor motorbanden van Dunlop? Deze banden zijn voor de echte motorrijders en laten u met uitzonderlijk veel grip genieten van de beste prestaties op de weg en op het circuit. Bij de aanschaf van uw Dunlop bandenset profiteert u tot en met 14 juni 2019 van een cashback actie. Het werkt heel eenvoudig: koop een set Dunlop banden bij Quispel Motoren, registreer uw factuur hier en ontvang de €40,-  cashback rechtstreeks op uw bankrekening. Waar wacht u nog op?

Opbouw Wunderlich test center in volle gang

Alleen de beste onderdelen zijn goed genoeg voor uw BMW-occasion. Daarom zijn de voorbereiding van het Wunderlich test center in volle gang. In deze webshop vindt u alleen hoogwaardige producten die volgens een strenge procedure worden geselecteerd, en uitgebreid worden getest voordat ze in het assortiment worden opgenomen. Als premium dealer kunnen we zo de beste prijs-kwaliteitverhouding garanderen.

Kom naar de jubileumdag!

Op 4 mei 2019 is de jubileumdag. Vele mooie leveranciers en heerlijk weer zijn voor deze dag besteld. Het belooft dus een topdag te worden vol feest en spektakel. Komt u ons 15-jarig bestaan samen met ons vieren? Dan bent u van harte welkom. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Dunlop cashback actie
Wunderlich Testcenter
Powered by