Uw motor winterklaar maken

Tijdens deze winter hebben wij een speciale actie voor u: gratis haal- en brengservice bij afname van een grote onderhoudsbeurt van uw motor. Daarnaast kunt u bij uw motor in de winterstalling zetten voor slechts € 1, – per dag en is het 21 oktober weer tijd voor onze jaarlijkse najaarsrit!

Motor winterklaar

Nu de winter er weer aan komt is het extra belangrijk om uw motor goed te voorzien van een onderhoudsbeurt. De weersomstandigheden in de winter kunnen uw motor flink aantasten. Voordat u het weet gaat het weer vriezen en wordt er gestrooid. Dat is natuurlijk nooit echt goed voor uw motor, daarom is het belangrijk om uw motor winterklaar te maken.

Onderhoudsbeurt motor

Bij ons kunt u terecht voor een grote onderhoudsbeurt voor uw motor. Met onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat uw motor netjes en vakkundig wordt voorzien van een onderhoudsbeurt. Zo blijft uw motor optimaal! Uiteraard kijken we eerst wat er nodig is om uw motor winterklaar te maken voordat we beginnen met de onderhoudsbeurt. Bij ons gaat alles in overleg.

Gratis haal- en bergservice!

Voor een grote beurt van uw motor komen wij binnen een straal van 50 kilometer van ons pand uw motor halen en brengen we deze weer bij u terug. Voor het halen en brengen betaalt u niets. Staat uw motor verder dan 50 kilometer van ons pand? Neem dan gerust even contact met ons op, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen. Deze actie loopt van november tot en met februari!

Winterstalling voor slechts € 1, – per dag!

Als u geen doorrijder bent, en dus in de winter niet op uw motor rijdt, is het belangrijk om uw motor goed te stallen. Als u geen goede plek hebt om uw motor te stallen is het belangrijk om op zoek te gaan naar een stalling waar uw motor droog en veilig staat en het liefst nog met een aansluiting voor een acculader. Bij Quispel Motoren kunt u dan uitstekend terecht voor slechts € 1, – per dag!

Najaarsrit: 21 oktober

Op zaterdag 21 oktober is het weer tijd voor onze jaarlijkse najaarsrit! Bent u er dit jaar (weer) bij? De najaarsrit wordt medemogelijk gemaakt door Motor Tours en Tracks. Zo bent u verzekerd van een toprit! In onderweg krijgt u uiteraard ook een lekkere versnapering. Deze wordt u aangeboden door Vat en Vlam.

Powered by