Speciale actie voor doorrijders!

We kennen genoeg motorrijders die hun motor in de winter in de stalling zetten, maar er zijn ook een hoop motorrijders die in de winter gewoon doorrijden. Voor deze bikkels hebben wij een actie: 30% korting op Dunlop motorbanden inclusief montage tijdens deze wintermaanden!

Veiligheid tijdens de winter

We hoeven u vast niet te vertellen dat u extra voorzichtig moet zijn tijdens het rijden in de wintermaanden. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u de weersvoorspellingen goed in de gaten houdt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan tijdens uw rit. U kunt dan veilig de weg op!

Bescherm uw motor tegen pekel met de Scottoiler FS365 Spray

Tegenwoordig weet u niet meer wanneer er precies gestrooid wordt, dus bescherm uw motor het hele jaar tegen pekel met de Scottoiler FS365 Spray. De Scottoiler FS365 Spray bestaat uit anti-crossie toevoegingen, minerale olie en water. Deze vloeistoffen bij elkaar vormen een duurzame oplossing tegen pekel op uw motor.

Onderhoud uw motor goed

Het is belangrijk, zeker tijdens de wintermaanden, om uw motor goed te onderhouden. Werken de lampen nog naar behoren en is de bandenspanning nog goed? Smeer ook regelmatig uw ketting in, sluit de accu, bijvoorbeeld de Optimate 4 Dual Druppellader, aan om startproblemen te voorkomen en check met enige regelmaat of de voorvork nog schoon is om lekkage te voorkomen. De Optimate 4 Dual Druppellader is tijdens deze wintermaanden te verkrijgen met 20% korting bij Quispel Motoren!

Bent u geen doorrijder?

Rijdt u geen motor in de winter? Zorg er dan voor dat u uw motor in een stalling zet waar het droog, warm en veilig is. Heeft u die mogelijkheid niet? Bij ons kunt u uw motor in de winterstalling zetten voor € 1, – per dag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust even contact op!

Dubbelvoordeel!

Voor de doorrijders onder ons hebben we een speciale actie: 30% korting op de Dunlop motorbanden inclusief montage. Deze actie loopt van november 2017 t/m februari 2018. Nog een voordeel? Onze andere actie: Gratis haal- en brengservice loopt dan ook nog. Dubbel voordeel dus! Daarnaast bieden we 20% korting op Optimate 4 Dual Druppellader.

Powered by