Shop nog snel uw kerstaankopen en start 2019 avontuurlijk

Wij hebben een ruime ervaring met BMW-motoren en tenten. In 2018 stonden wij klaar om alle technische vragen te beantwoorden, informatie te geven over accessoires en alles uit te leggen over hoe u het beste onderhoud kunt plegen. We kunnen terugkijken op een geweldig 2018 en we hopen u ook in 2019 weer goed van dienst te kunnen zijn. Hieronder vindt u praktische informatie voor rondom de feestdagen, de jaarwisseling en de wintermaanden. Wij wensen u namens het Quispel Motoren team en het Adventure Tenten team alvast fantastische dagen en een avontuurlijk 2019!

Shop uw kerstaankopen wel héél voordelig!

In de decembermaand is het feest. Geen feest is compleet zonder cadeautjes. Voor de echte avonturier hebben we nu een wel héél aantrekkelijke actie: in de gehele decembermaand krijgt u 15% korting in de webshop van Motorenwebshop en zelfs 25% in de webshop van Adventure Tenten! Voeg in de winkelmand de kortingscode ‘december’ toe, de korting wordt dan automatisch verrekend. Zo kunt u nog snel uw cadeau voor onder de kerstboom met een aantrekkelijke korting scoren en het jaar 2019 avontuurlijk tegemoet gaan.

Houd uw motor in topconditie tijdens de wintermaanden

Uw motor vraagt in de wintermaanden om wat extra aandacht. Gaat u in de wintermaanden de weg op? Bij Quispel Motoren kunt u altijd terecht voor de juiste preventie die uw motor door de winter loodsen. Rijdt u geen motor in de winter? Dan is het verstandig om deze goed te stallen. Als u hier geen goede ruimte voor beschikbaar heeft, kunt u bij Quispel Motoren een droge en veilige plek voor uw motor krijgen. De winterstalling kost bij ons slechts €1,- per dag! Om ervoor te zorgen dat de accu van uw motor de koude wintermaanden goed doorstaat, krijgt u in de gehele decembermaand 15% korting op de OPTIMATE 4 canbus in de webshop van Motorenwebshop. Zo is de accu altijd 100% opgeladen en wordt de levensduur hiervan verlengd.

Ook een goede kwaliteit benzine is belangrijk tijdens het stallen van uw motor. Forté II verhoogt de opslagbestendigheid van de benzine waardoor de benzine goed blijft en startproblemen voorkomen kunnen worden. Ook op dit product krijgt u nu tijdelijk 15% korting in de webshop! Met deze maatregelen kunt u in het voorjaar weer veilig de weg op.

Van 25 december t/m 1 januari gesloten

Net als u genieten ook wij volop van de feestdagen. Daarom zijn wij van 25 december tot en met 1 januari gesloten. Vanaf 2 januari zijn wij weer open om u ook dan weer goed van dienst te kunnen zijn.

Nieuwjaarsreceptie 12 januari

Na een decembermaand vol feestjes, borrels en kerstdiners is er in januari nog één feestelijke bijeenkomst te gaan: de nieuwjaarsreceptie. Daarom bent u op 12 januari van harte welkom om op het nieuwe jaar te komen proosten onder het genot van een heerlijke oliebol.

Tot slot

Heeft u nog een brandende vraag of heeft u meer informatie nodig over een product of dienst? Dan staan wij ook in de decembermaand gewoon voor u klaar en kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Kerst cadeau
Winterstalling motor
Oliebollen
Powered by