Opnieuw aanmelden 15-jarig bestaan Quispel Motoren

Zoals we al eerder hebben gecommuniceerd, vieren we ons 15-jarig bestaan in 2019 groots met een weekend weg. Helaas is de lijst met aanmeldingen voor de viering verdwenen. We hebben een aantal aanmeldingen kunnen achterhalen, maar helaas niet iedereen. Wij willen iedereen dan ook vragen om zich opnieuw aan te melden. Hieronder nog eens alle informatie over het weekend.

Quispel Motoren 15 jaar!

In mei 2019 bestaat Quispel Motoren 15 jaar! En dat moet uiteraard gevierd worden. Wij huren van 17 tot 19 mei 2019 een hotel af en vieren graag met u ons 15-jarig bestaan. Schrijf u ook in voor slechts € 125,- per persoon voor twee overnachtingen inclusief ontbijt en diner. Let wel op: er zijn slechts beperkte plaatsen en kamers beschikbaar, dus wees er snel bij! Neem gerust contact met ons op om u in te schrijven. De kamers die nog beschikbaar zijn:

  • 2 eenpersoonskamers;
  • 5 tweepersoonskamers met tweepersoonsbed;
  • 9 tweepersoonskamers met losse bedden;
  • 2 driepersoonskamers met 1 stapelbed en 1 eenpersoonsbed;
  • 2 vierpersoonskamers met 1 stapelbed en 2 eenpersoonsbedden;
  • 2 vierpersoonskamers met 2 stapelbedden;
  • 2 zespersoonskamers met 3 stapelbedden.

Najaarsrit

Naast de voorbereidingen voor het weekend zijn we ook druk bezig met onze najaarsrit op 13 oktober 2018. Zo hebben we onderweg uiteraard weer de heerlijke worstenbroodjes voor u klaarstaan. Voor de echte motorliefhebbers is dit de ideale gelegenheid om te genieten van een prachtige route. Heeft u interesse? Mail dan naar info@quispelmotoren.nl.

Opnieuw inschrijven voor reis in 2019?

We vieren graag ons 15-jarig bestaan met u! U ook met ons? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat de lijst weer in orde wordt gemaakt.

15-jarig bestaan
Voorjaarsrit
Powered by