Najaarsrit

Het is al bijna weer tijd voor de jaarlijkse najaarsrit van Quispel Motoren! De echte motorliefhebbers kunnen in oktober weer een prachtige rit maken en genieten van versnaperingen onderweg. Daarnaast vragen we uw aandacht voor een prachtig initiatief: de Distinguished Gentlemans Ride. Bent u benieuwd naar deze fantastische evenementen? Lees dan snel verder!

Jaarlijkse najaarsrit 13 oktober

Ieder jaar organiseert Quispel Motoren weer een najaarsrit voor de liefhebber van een mooie toertocht. Dit jaar wordt er op 13 oktober weer een mooie route gereden die uitgezet is door Motor Tours en Tracks. Daarbij kunnen alle deelnemende rijders weer genieten van de overheerlijke worstenbroodjes van Vat & Vlam, die zorgen dat deze lekkernijen warm aan u geserveerd worden. Heeft u interesse om samen met andere motorliefhebbers een dag rond te rijden en te genieten van een speciaal uitgezette route? Schrijf dan nu in door een e-mail te sturen naar info@quispelmotoren.nl.

Dunlop actie

Voor de ideale voorbereiding krijgt u nu bij Dunlop € 40,- cashback bij een set nieuwe Dunlop motorbanden. Zo kunt u uw motor gereed maken voor de najaarsrit en besparen op uw aankoop. U kunt kiezen uit verschillende bandensets van Dunlop. De banden waar u uit kunt kiezen zijn de Roadsmart III, Sportsmart 2 Max, Trailsmart Max, Sportsmart TT, American Elite en D212 GP Racer. U kunt de banden laten monteren bij verschillende deelnemende partners. U moet de banden laten monteren vóór 30 september, waarna u uw aankoop kunt registreren en de € 40,- cashback ontvangt. Kijk online voor de voorwaarden.

Sponsor onze Kees voor de Distinguished Gentlemans Ride

Op 30 september stappen meer dan 100.000 motorliefhebbers verdeeld over 650 verschillende steden op hun motor, gehuld in hun keurige kledij. Dit prachtige initiatief heeft als doel zo veel mogelijk geld op te halen voor onderzoek ter genezing van prostaatkanker en hulp voor mannen die kampen met depressies. Kees, Peter en Martin van Dijk stappen 30 september ook op en willen zoveel mogelijk geld inzamelen. U kunt ze helpen door te sponsoren. Dit kan via creditcard of iDeal op. Al het geld dat u doneert gaat direct naar de stichting. Wilt u op een andere manier doneren, dan kunt u contact opnemen met keesenansvandijk@hotmail.com. U kunt natuurlijk ook komen kijken naar het spektakel. Er wordt om 10.00 uur verzameld en om 12.00 uur vertrokken vanaf Moto Puro in Nuenen.

Inschrijven voor de najaarsrit?

Wilt u graag aanmelden voor de najaarsrit? Neem dan snel contact met ons op en zorg dat u erbij bent op 13 oktober voor deze prachtige dag!

Voorjaarsrit
Dunlop cashback
Powered by