Najaarsrit en klaar voor de winter

Met de najaarsrit van komend weekend op komst, zijn het nog mooie dagen om op de motor te stappen. De wintermaanden zijn echter alweer in zicht en dus is het belangrijk om goed voorbereid op pad te gaan. Bij Quispel Motoren vindt u verschillende acties en producten om ook in de winter goed voor uw motor te zorgen!

Najaarsrit op komst

Nog maar een paar dagen en dan is het weer zover. De jaarlijkse najaarsrit van Quispel Motoren belooft opnieuw een succes te worden. Het wordt een mooie dag met lekker weer, uitstekend voor een dag op de motor. De route is inmiddels ook bekend. Die kunt u hier bekijken. Zo kunt u optimaal voorbereid aan de start staan.

Winter op komst

Met de wintermaanden voor de deur is het belangrijk om alvast te denken aan de juiste preventie voor uw motor. Zo moet u uw motor goed onderhouden om te voorkomen dat het schade oploopt in de koude wintermaanden. Bij Quispel motoren kunt u terecht voor diverse onderhoudsproducten die u de winter doorloodsen.

Forté II in de benzinetank

Door gebruik te maken van Forté II in de benzinetank bent u verzekerd van een goede kwaliteit benzine, ook wanneer u in de winter uw motor ergens stalt. De opslagbestendigheid van de benzine wordt namelijk verhoogd dankzij Forté, waardoor de benzine goed blijft en startproblemen voorkomen kunnen worden. Voor het voorkomen van startproblemen is het ook raadzaam de accuspanning op pijl te houden. Dit kan met de Optimate 4 Dual Druppellader, de beste lader voor uw motoraccu.

Roestpreventie met Scottoiler

Wilt u ook in de wintermaanden nog gewoon op de motor stappen? Dan is het belangrijk om uw motor te beschermen tegen roest. Dankzij de Scottoiler FS365 Spray kunt u het hele jaar doorrijden. De combinatie van minerale olie en water zorgen voor een duurzame oplossing tegen pekel op uw motor. Ga dus goed voorbereid op pad met de spray van Scottoiler.

Winterstalling bij Quispel

Kiest u er niet voor om door te rijden in de winter, dan is het verstandig om deze goed te stallen. Heeft u hier geen ruimte voor beschikbaar? Dan kunt u bij Quispel Motoren een droge en veilige plek voor uw motor krijgen. Winterstalling bij ons kost u bovendien slechts € 1,- per dag!

Onderhoud bij Quispel Motoren

Wilt u de winter goed doorkomen met uw motor? Dan kunt u bij Quispel Motoren terecht voor een onderhoudsbeurt voor uw motor. We zorgen ervoor dat uw motor volledig winterklaar wordt gemaakt en u zonder problemen kunt doorrijden. Voor vragen of meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

Scottoiler FS365 Spray
Winterklaar
Powered by