Wilt u graag een mooie reis met de motor maken en onderweg de tent opzetten op de mooiste plekken in de wildernis? Na een lange dag rijden gewoon de tent wegzetten waar u bent gestrand? Met de Adventure tent kunt u overal neerstrijken om de volgende dag uw reis op de motor te vervolgen. Bovendien kunt u bij Adventure tenten alle kampeerspullen verkrijgen die nodig zijn voor een kampeertrip in de wildernis.

De Adventure tent

De beste motortenten vindt u bij Adventure tenten. Deze tent is eenvoudig op te zetten op iedere plek die u onderweg tegenkomt met de motor. Hij past bovendien eenvoudig in een motortas of op een motorkoffer waardoor meenemen geen enkel probleem is. De tent kunt u in combinatie aanschaffen met een “Bath tube “ voor de voortent en een op maat gemaakt grondzeil ter grootte van de gehele tent. Zo houdt u de tent langer goed en bovendien mooi schoon om snel te kunnen inpakken. De tent zelf is 2.40 x 4.30 meter met een hoogte van 1,35 m in de slaapcabine en 1,95 m op het hoogste punt. U kunt dus eenvoudig in de tent staan om gemakkelijk bij uw spullen te kunnen.

Adventure tent huren

Wanneer u twijfelt of kamperen wel echt iets voor u is of als u de tent graag eens uitprobeert is het mogelijk de Adventure tent te huren. U kunt hem voor een lang weekend meenemen of voor een aantal weken. U krijgt de tent compleet mee met grondzeil, luifelpalen en haringen. Voordat u de tent mee op pad neemt betaalt u nog een borg van € 150,-. Als u kampeertrip een succes is en u besluit de tent definitief te kopen wordt het huurbedrag verrekend met de verkoopprijs. Probeer de tent dus uit en wie weet kampeert u binnenkort met de motor in de bergen!

Diverse kampeerartikelen

Om zo goed mogelijk voorbereid op weg te gaan kunt u bij Adventure Tenten ook nog verschillende kampeerartikelen kopen. U vindt alles wat u nodig heeft om uw trip een groot succes te maken. Alle kampeerspullen zijn van de hoogste kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan katoenen slaapzakken voor de koude nachten, een drybag om al uw spullen droog te houden onderweg, een kussen en zeer handige compacte pannen en bestek. Met deze kampeerartikelen komt u niks tekort op uw trip met de motor!

Interesse in een motortrip met de Adventure tent?

Wilt u ook graag op reis met uw motor en onderweg kamperen op de mooiste en rustigste plekken? Neem dan eens een kijkje op de website van Adventure Tenten. Wij zorgen er bovendien graag voor dat uw motor helemaal klaar is voor de kampeertrip met een onderhoudsbeurt. Voor meer informatie over de Adventure tent of een onderhoudsbeurt kunt u altijd contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Adventure Tent
Adventure tent
Adventure tent
Adventure tent (4)
Powered by