Motor van deze maand:

De BMW R 1150 RT

Voor een sportieve en vlotte tourmotor kunt u kiezen voor de BMW R 1150 RT.

  • Bouwjaar: 2004
  • Cilinderinhoud: 1150 cc
  • Kilometerstand: 70.007 km
  • 70 kW/95 pk

Deze R 1150 RT beschikt over 2 cilinders en weegt 279 kilo. Deze motor heeft een sportieve uitstraling, wat zorgt voor een spannende uitstraling op de weg.

De BMW R 1150 RT

BMW R 1150 RT

Deze succesvolle BMW-motor beschikt over een nette, stoere vormgeving. De motor is uitgerust met een handvatverwarming, wat net wat prettiger is voor de bestuurder.
Daarnaast beschikt de motor over een 3-delige kofferset, zodat alle bagage op een gemakkelijke wijze vervoerd kan worden. Het integraal ABS zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de remdruk aan de voor- en achterrem, waarbij de combinatie van het ABS en het integraal remsysteem zorgt voor een optimale rem vertraging.
Door de verstelbare buddyseat en het elektrisch verstelbare windscherm, kan de zithoogte van de motor versteld worden naar wens. Vanaf 2003 heeft de BMW R 1150 RT Twin-Spark gekregen.
Hierdoor rijdt de motor veel soepeler en gelijkmatiger dan het voorgaande type.

Onderdelen BMW R 1150 RT

U kunt de motor ook uitrusten met diverse Wunderlich-accessoires om uw motor een extraatje mee te geven. Ons assortiment kunt u hier bekijken. Heeft u het product wat u zocht niet kunnen vinden? Laat het ons dan weten! Wij kunnen dit product eenvoudig voor u bestellen.

Onderhoud BMW R 1150 RT

Ook voor een onderhoudsbeurt, groot of klein, bent u bij Quispel Motoren aan het juiste adres. Quispel Motoren verzorgt al sinds 2004 het onderhoud van diverse BMW-motoren. We zorgen ervoor dat uw motor netjes en vakkundig wordt onderhouden en eventueel gerepareerd. Niet alleen BMW-motors, maar alle merken motors kunnen bij ons terecht. Geen tijd of vervoer om naar ons te komen? Maak dan een afspraak, dan komen wij naar u toe.

Zelf onderhouden van de BMW R 1150 RT

Sinds 2005 beschikken wij over een webshop waar u verschillende soorten onderdelen kunt bestellen om uw motor zelf te onderhouden. Quispel Motoren had als een van de eerste een webshop waar u BMW-onderdelen kunt bestellen. Ondertussen zijn wij gegroeid tot een van de meest complete webshop voor uw BMW motoronderdelen. Wilt u liever zelf uw motor onderhouden, maar bent u nog op zoek naar onderdelen voor uw motor? Bekijk dan snel onze webshop voor de onderdelen van de BMW R 1150 RT.

Slime banden reparatieset

Quispel Motoren levert nu ook de bandenreparatieset van Slime inclusief compressor. Deze compacte set is ideaal voor als u onderweg bent. De set zorgt voor het gemak dat u altijd uw banden kunt oppompen (ook als deze niet lek zijn). Indien de banden wel lek zijn, is het gemakkelijk te repareren. Wilt u geen risico’s nemen voor onderweg? Dan is deze set voor u gemaakt! Deze set is nu tijdelijk voor de introductieprijs te verkrijgen in onze webshop.

slime set

Aantrekkelijke aanbiedingen

Tijdens de wintermaanden hebben we maar liefst vier aanbiedingen voor u:

  1. Gratis haal- en brengservice. In een straal van 50 kilometer rondom onze showroom halen en brengen we uw motor bij uw onderhoudsbeurt.
  2. Winterstalling voor €1, – per dag. U kunt uw motor bij ons parkeren voor slechts €1, – per dag.
  3. 30% korting op de Dunlop motorbanden inclusief montage. Bij het aanschaffen van Dunlop motorbanden, krijgt u 30% korting (inclusief montage).
  4. 20% korting op de Optimate 4 Dual Druppellader.

Nieuwjaarsreceptie 20 januari

Ieder jaar verzorgen wij een nieuwjaarsreceptie met heerlijke zelfgemaakte oliebollen. Dit jaar zal dit plaatsvinden op zaterdag 20 januari. Uiteraard willen we u daarvoor van harte uitnodigen, zodat we samen kunnen proosten op het nieuwe jaar!

 

Quispel Motoren: Experience sinds 1992
Het adres voor de in- en verkoop en het onderhoud van uw motor!

nieuwjaarsreceptie
Powered by