Motor van de maand: BMW R 1100 GS Special

Wie op zoek is naar een motor met een soepele trekkracht die perfect loopt, kiest voor de BMW R 1100 GS Special. Deze R 1100 GS is gebouwd in het jaar 1997 en bestaat uit een cilinderinhoud van 1.100 cc. Benieuwd naar deze stoere motor? Lees dan snel verder voor de specificaties!

BMW R 1100 GS Special motorische aanpassingen

De BMW R 1100 GS beschikt over een all-road inrichting. Deze motor is speciaal uitgerust met Twinspark en Power Commander, waardoor hij lekker soepel rijdt. Dit in combinatie met de K&N luchtfilters die rechtstreeks gemonteerd zijn en een andere uitlaat is het karakter van de motor geheel veranderd.
De echte motorrijders zullen dit gelijk voelen op de weg. Dit zorgt ervoor dat u makkelijker rijdt en meer rijplezier ervaart.

bmw-r-1100-gs

BMW R 1100GS Special optische veranderingen

De BMW R 1100 GS is niet alleen qua innerlijk, maar ook qua uiterlijk aangepast. Er zijn richtingaanwijzers voorin in het stuur verwerkt en de oliekoeler is naar achteren verplaatst. De koplampen en de uitlaat is aan de buitenkant ook veranderd. De uitlaat is vervangen door een lichte compacte uitlaat, zodat dit zorgt voor een stoere look. Daarnaast is er een enkele bagster zadel toegevoegd, zodat u meer rijcomfort ervaart. Ook is deze stoere motor verfraaid door vele onderdelen zwart te coaten.

Onderdelen BMW R 1100 GS

Wilt u uw motor ook zelf verfraaien?U kunt uw prachtige motor ook uitrusten met diverse accessoires, zodat het perfect voldoet aan uw wensen. U kunt ons assortiment hier bekijken. Bent u op zoek naar een bepaald onderdeel, maar kunt u deze niet vinden in onze webshop? Laat het ons gerust weten! Wij kunnen dit product gemakkelijk voor u bestellen. Beschikt u al over een BMW R 1100 GS? Dan is het ook mogelijk om een vervangend onderdeel te bekijken in onze webshop.

Motorenwebshop.nl is een van de meest uitgebreide webshops op het gebied van BMW’s

Heeft u een ander type motor, waarvan u nog op zoek bent naar vervangende onderdelen of accessoires? Neem dan eens een kijkje op motorenwebshop.nl. Onze webshop levert meer dan alleen onderdelen voor uw motor. Ons professionele team staat klaar om u te helpen bij problemen, vragen en storingen over uw motor.

Jaarlijkse Wunderlich Anfahrt

Ieder jaar heeft Wunderlich een programma dat wordt opgesteld voor motorliefhebbers om het nieuwe motorseizoen in te gaan. Dit jaar vindt de Wunderlich Anfahrt plaats op 28 en 29 april. Ook dit jaar wordt het een spannende reis met veel hoogtepunten en stuntshows. Heeft u interesse in dit jaarlijks terugkerende motorevenement? Neem dan gerust contact met ons op om u aan te melden. Wij zullen samen met de echte motorliefhebbers vanuit onze showroom vertrekken.

Nieuwjaarsreceptie: bedankt!

Wij willen graag iedereen bedanken die aanwezig was bij onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Wij hebben samen met u genoten van de heerlijke oliebollen. Hopelijk zien we u snel weer terug!

Wunderlich motor
Powered by