Motor van de maand: BMW K1600 GTL

Wilt u graag plezierig reizen met een stoere en luxe motor? Dan is de BMW K1600 GTL ideaal voor u! Deze motor zorgt voor maximale comfort en veiligheid. Ga op avontuur op met deze prachtige motor. Lees nu verder voor meer informatie over de BMW K1600 GTL.

BMW K1600 GTL

Deze succesvolle en luxe motor beschikt over een mooie uitstraling door de metallic look. De motor is uitgerust met een ABS, boordcomputer, radio en cruise control. Dit is ook de reden dat wij deze motor luxe noemen. Daarnaast beschikt deze prachtige motor over handvat- en zadelverwarming. Rijden met een motor is nog nooit zo prettig geweest! Ideaal tijdens lange ritten en koudere dagen.

Onderdelen BMW K1600 GTL

U kunt zelf deze motor nog luxer maken door diverse Wunderlich accessoires toe te voegen. Daarnaast kunt u ons assortiment bekijken voor diverse onderdelen van deze BMW-motor. Heeft u het product wat u zoekt niet kunnen vinden? Laat het ons dan weten! Wij kunnen dit product eenvoudig voor u bestellen.

bmw-k-1600-gtl

Voorjaarsrit 14 april

Op zaterdag 14 april staat de voorjaarsrit gepland! Download hier de route. Op deze dag kunnen motorliefhebbers genieten van een mooie route in combinatie met heerlijke worstenbroodjes die onderweg warm geserveerd worden door Vat & Vlam. Dit jaar is de route gemaakt in samenwerking met Paul van Motor Tours en Tracks. Aan het einde van deze prachtige dag kunt u genieten van een heerlijke barbecue. Heeft u interesse in onze jaarlijkse voorjaarsrit en barbecue op 14 april? Meld u dan gelijk aan door een e-mail te sturen naar: info@quispelmotoren.nl.

Afscheid: Ruud Donkers

Onze hardwerkende collega, Ruud Donkers, verlaat ons na 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij Quispel Motoren. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan op de ontwikkelafdeling van automatische versnellingsbakken. We wensen hem veel plezier en vooral veel succes! Bedankt voor de mooie tijd Ruud!

Onze nieuwe collega

Nu Ruud is vertrokken bij Quispel Motoren, hebben we natuurlijk een nieuwe collega nodig die zijn taken overneemt. Onze nieuwe collega is Jan Vermazeren. Jan is de laatste 30 jaar werkzaam geweest bij motoren revisie en rijdt een BMW R 1200 GS. Hij heeft daarbij al de nodige sleutelervaring aan opgedaan.

Vragen?

Voor vragen over de motor van de maand of de onderdelen, kunt u altijd contact opnemen met ons!

Powered by