Leuk voor in de agenda! Bent u erbij?

Op 4 mei bestaat Quispel Motoren 15 jaar. Om dit te vieren staan er in diverse weekenden hele leuke activiteiten gepland. Schrijf ze dus nu al in de agenda zodat u het niet kunt missen. We vertellen u nog in het kort om welke data het gaat.

4 mei: 15-jarig jubileum

Op 4 mei 2019 is onze jubileumdag. Dan staat Quispel Motoren 15 jaar. We organiseren deze dag een eigen beurs waarbij al diverse leveranciers aanwezig zijn. MRT (Motor Rijvaardigheids Training), Vat & Vlam Rocket Stoves en MotorTours & Tracks zijn op deze dag aanwezig. Onlangs hebben we ook Sena en Riesmos aan ons programma toegevoegd. Sena vertelt u deze dag alles over draadloze headsets met communicatie en Riesmos vertelt u alles over aangemeten gehoorbescherming. Natuurlijk ontbreekt ook Adventure Tenten niet! Onze jubileum dag staat dus compleet in het teken van occasions, onderdelen , voorbereid onderweg en handige tips en tricks.

17-18-19 mei: driedaagse viering

Van 17 tot en met 19 mei gaan we prachtige toeren maken op de moter en hebben we twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt en diner georganiseerd. Op 28 februari en 1 maart hebben Paul Scheenaard van Motortours & Tracks en Timon Quispel de mooie route voor de driedaagse viering alvast verkend en de puntjes op de ‘i‘ gezet. Tevens hebben zij kunnen genieten van het Duitse carnaval waar de vrouwen los gelaten werden en de mannen thuis bleven. Dat was weer een extra ervaring. We zijn er dus helemaal klaar voor om er samen met u een onvergetelijk weekend van te maken. Voor slechts €125,- kunt u hier het hele weekend bij zijn en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus reserveer snel uw plek om deel te kunnen nemen aan dit onvergetelijke weekend.

Is uw motor rijklaar?

Het lekkere weer komt er langzaam weer aan. Is uw motor al helemaal rijklaar? Maak bij ons gebruik van de gratis service, waarin we uw motor op diverse punten controleren zodat u weer veilig het seizoen kunt beginnen. Ook voor uitgebreid onderhoud en diverse onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Laat dus snel uw motor rijklaar maken, zodat u optimaal van het lekkere weer kunt gaan genieten.

Quispel Motoren

Gaat u binnenkort mee met ons op pad? Neem dan snel contact met ons op om uw plek te reserveren. Om ervoor te zorgen dat uw motor rijklaar is, controleren we uw motor op diverse punten. Ook kunnen we uw motor van een goede onderhoudsbeurt voorzien en geven we u tijdens onze jubileumdag handige tips en tricks. Kom dus gezellig langs of neem contact met ons op.

Powered by