Begin het jaar goed met onze nieuwjaarsreceptie en 10% korting

Het Quispel Motoren team wenst u een gelukkig en gezond nieuwjaar en heel veel veilige kilometers in 2019. De dagen worden langzaam aan weer een beetje langer en we kunnen al een klein beetje vooruit kijken op het mooie lenteweer dat komen gaat. Dat is goed nieuws. Maar we hebben nog meer goede nieuwtjes.

Nieuwjaarsreceptie 12 januari

Na alle gezellige momenten in de decembermaand is er aanstaande zaterdag nog één feestelijke bijeenkomst te gaan: onze nieuwjaarsreceptie. Op 12 januari bent u van harte welkom om bij ons op het nieuwe jaar te komen proosten onder het genot van een heerlijke oliebol. Kom dus gezellig langs!

10% korting in onze BMW webshop

De dagen worden steeds een beetje langer en het heerlijke lenteweer komt langzaam in zicht. Daarom kunt u in de gehele maand januari al uw aankopen in de Motorenwebshop met 10% korting winkelen! Voeg in de winkelmand de kortingscode ‘Nieuwjaar’ toe, de korting wordt dan automatisch verrekend. Zo kunt u alvast voordelig uw motor rijklaar maken, zodat u straks weer stralend de weg op kunt.

Is uw motor er klaar voor?

Is uw BMW motor al klaar om straks de weg op te gaan? Als u nog producten nodig heeft, kunt u deze nu alvast voordelig shoppen met 10% korting. We hebben verschillende elektra, zoals een navigatie montagesteun en verschillende stekkers met USB-ingang. Ook voor verschillende poetsmiddelen, waaronder een roestvrijstalen reiniger, kunt u bij ons terecht. Ook oliën en onderhoudsproducten kunt u nu voordelig aanschaffen, zoals motorolie en koelvloeistof. Kortom: in de maand januari slaat u alles voordelig in om straks weer zorgeloos met uw BMW te kunnen rijden.

Quispel Motoren is er voor uw motor

Ook in 2019 zijn wij u weer van dienst voor al uw accessoires, technische vragen en onderhoudsbeurten. Heeft u meer informatie nodig over een product of dienst? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

Oliebollen
Roestvrijstalen reiniger
Powered by