Jaarlijkse voorjaarsrit en rijvaardigheidstrainingen

Quispel Motoren organiseert elk jaar de jaarlijkse voorjaarsrit voor de echte motorliefhebbers! Heeft u het gevoel dat u meer trainingen kunt gebruiken voordat u deelneemt aan onze voorjaarsrit? Goed nieuws! Wij organiseren in april rijvaardigheidstrainingen in samenwerking met de MRT (Motor Rijvaardigheidstraining). Bent u benieuwd naar onze voorjaarsrit en de rijvaardigheidstrainingen? Lees dan snel verder!

Jaarlijkse voorjaarsrit: 14 april

Op 14 april is het weer zover voor de jaarlijkse voorjaarsrit! Op deze dag kunnen de motorliefhebbers genieten van een mooie route in combinatie met heerlijke worstenbroodjes die warm geserveerd worden door Vat & Vlam. Dit jaar is de route gemaakt in samenwerking met Paul van Motor Tours en Tracks. Aan het einde van deze prachtige dag kunt u genieten van een heerlijke barbecue. Heeft u interesse in onze jaarlijkse voorjaarsrit op 14 april? Schrijf dan gelijk in door een e-mail te sturen naar: info@quispelmotoren.nl.

Voorjaarsrit

Jaarlijkse Wunderlich Anfahrt: 28 en 29 april

Gaat u mee naar de jaarlijkse Wunderlich Anfahrt op 28 en 29 april? Om het nieuwe motorseizoen in te gaan, regelt Wunderlich elk jaar een spannende reis met veel stuntshows, seminars en festivals.

Voor slechts €15,- kunt u overnachten in een tent en is het eten en drinken inbegrepen in de prijs. Ook is het mogelijk om te overnachten in een hotel. Echter is dit voor eigen rekening. Wunderlich regelt alleen het vervoer van en naar het hotel. Heeft u interesse om deel te nemen aan deze jaarlijkse rit? Mis het dan niet en meld u direct aan!

Wij hebben een mooie route uitgezet voor de motorliefhebbers. Wilt u graag de route ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van onze route.

Rijvaardigheidstrainingen bij Quispel Motoren

In samenwerking met de MRT organiseren wij rijvaardigheidstrainingen voor de motorliefhebbers die houden van meer zekerheid op de weg. Lees snel verder welke trainingen wij bieden!

  • Maandag 2 april: Basis training om alles onder de knie te hebben voordat het motorseizoen start. De training wordt gehouden vanuit Quispel Motoren te Deurne (industrieweg 10 A). De training start om 8:45 uur en eindigt rond 16:30 uur. De kosten van deze training zijn €65,-.

Dagindeling 2 april:

09.00 uur tot 11.00 uur:        Theorie Taal van de weg en bochtentechniek. Kortom, hoe zorgt u ervoor dat u veilig bent als motorrijder in het verkeer?

11.00 uur tot 12.30 uur:        Toepassing van de theorieën die behandeld zijn.

12.30 tot 13.30 uur:                 Lunch tegen betaling bij Motel Nobis te Asten.

13.30 tot 15.00 uur:                Motorbehendigheid op een afgesloten terrein.

15.00 uur tot 16.00 uur:        Obstakel rijden en remmen.

16.00 uur tot 16.30 uur:        Eindevaluatie en afsluiting van de training.

  • Zondag 15 april: MRT risico training. Deze training zorgt voor bewustwording van de kwetsbaarheid als motorrijder. Ook bespreken we hoe u hiermee kunt omgaan. De training start om 8:30 uur met theorie over mogelijke risico’s en hoe u hiermee moet omgaan. Daarna zullen er oefeningen plaatsvinden, zoals remmen en uitwijken. Ook gaat u oefenen met het rijden over een obstakel en gaan we een bermvlucht beoefenen.

Na de lunch bij Nobis te Asten gaan we een stuk rijden en krijgt u via portofoonverbinding tips om veilig door het verkeer te rijden. Rond 16:30 uur sluiten we de dag af met een evaluatie in Deurne. De kosten voor de deelname aan deze training zijn €75,-.

  • Vrijdag 27 april: MRT Bergtraining. Deze training wordt in groepjes van maximaal vijf deelnemers uitgevoerd. De training vindt plaatst in de Eifel. We vertrekken vanuit AC wegrestaurant Nederweert (parkeerplaats Roevenpeel paal 202.4) gelegen aan de A2 in zuidelijke richting om 07:00 uur. Op de heen- en terugweg naar het trainingsgebied in de Eifel, zullen wij de groep rijden nog een keer beoefenen. Deze mooie dag eindigt omstreeks 17:00 uur. Deelname aan deze training kost €85,- exclusief de prijs voor de lunch.

Interesse?

Heeft u interesse in één of meer leerzame en stoere rijvaardigheidstrainingen? Mail dan naar mrt@chello.nl met uw naam en de training.

Powered by