Deze maand in the picture: De BMW R 1200 GS

Meer dynamiek, plezier en comfort!

De BMW R 1200 GS

Wie op zoek is naar meer avontuur kiest voor de BMW R 1200 GS:
– Vanaf 2004 73,5 kW/100 pk
– Vanaf 2008: 77 kW/105 pk
– Vanaf 2010: 81 kW/110 pk
Deze R 1200 GS beschikt over een 2-Cilinder Boxermotor, weegt 225 kilo, heeft een robuuste uitstraling en beschikt over een zithoogte van 840-890 mm. Mocht dit te hoog voor u zijn, kunnen wij als officiële dealer van Hyperpro Service Center de zithoogte terugbrengen naar 810 mm.

BMW R 1200 GS

De BMW R 1200 GS beschikt over een lichte handling en een enorme rijstabiliteit door het hoofdframe die samen met het motorblok zorgt voor een laag zwaartepunt. Door de Telelever- en Paralever-vering zijn perfecte afgestemde dempingen mogelijk bij iedere ondergrond. Daarnaast beschikt de motor over de nieuwste technologieën waardoor hij uitgerust is voor elk terrein, u meer rijplezier ervaart op hellingen en een hoog rijcomfort heeft.

De robuuste BMW R 1200 GS

Vanaf de voorkant tot aan de achterkant beschikt de GS over een prachtig design met strakke lijnen en kwalitatieve elementen. De details van deze BMW-motor dragen bij aan de verhoogde optische robuustheid, zoals de, met een laag zink bedekte, radiator. Dit geeft niet alleen een robuuste uitstraling, maar voorkomt ook roest. Daarnaast beschikt de BMW R 1200 GS over innovaties, zoals spatwaterbescherming, windgeleiding en beschermende onderdelen voor offroad. De technologie van deze BMW zorgt voor ondersteuning bij lastige situaties. Met zo’n robuuste uitstraling kunt u met gemak op avontuur met de BMW R 1200 GS.

Onderdelen BMW R 1200 GS

U kunt de motor ook uitrusten met andere diverse Wunderlich accessoires om uw motor helemaal aan uw wensen te laten voldoen. Ons assortiment kunt u hier bekijken. Bent u op zoek naar een bepaald product, maar kunt u deze niet vinden in onze webshop? Laat het ons dan weten! Wij kunnen dit product eenvoudig voor u bestellen.

Bent u al in het bezit van een BMW R 1200 GS en bent u op zoek naar een vervangend onderdeel? Neem dan eens een kijkje in onze webshop:
BMW R 1200 GS 2004 t/m 2009
BMW R 1200 GS 2010 t/m 2013

Onderhoud BMW R 1200 GS

Ook voor een onderhoudsbeurt, groot of klein, bent u bij Quispel Motoren aan het juiste adres. Quispel Motoren verzorgt al sinds 1992 het onderhoud van diverse BMW-motoren. We zorgen ervoor dat uw motor netjes en vakkundig wordt onderhouden en eventueel gerepareerd. Niet alleen BMW-motors, maar alle merken motors kunnen bij ons terecht. Geen tijd of vervoer om naar ons te komen? Maak dan een afspraak, dan komen wij naar u toe.

Acties van november 2017 tot en met februari 2018

Tijdens de wintermaanden hebben we maar liefst vier aantrekkelijke acties voor u:
Gratis haal- en brengservice: Binnen een straal van 50 kilometer rondom onze showroom halen en brengen we uw motor bij afname van een onderhoudsbeurt. Staat uw motor verder dan 50 kilometer van ons pand? Neem dan gerust even contact met ons op, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.
Winterstalling voor € 1, – per dag: U kunt bij ons uw motor overwinteren in onze motorstalling voor slechts € 1, – per dag.
– 30% korting op de Dunlop motorbanden inclusief montage:
Schaf nu Dunloop motorbanden aan inclusief montage met 30% korting.
20% korting op Optimate 4 Dual Druppellader:
Schaf nu de Optimate 4 Dual Druppellader aan met 20% korting.

Dunlop motorbanden
Optimate 4 Dual Druppellader

Fijne feestdagen!

We willen iedereen alvast fijne feestdagen wensen! Tijdens de kerstdagen en op nieuwjaarsdag zijn we gesloten. Van woensdag 27 december tot en met zaterdag 30 december zijn we gewoon geopend.

Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie

Op zaterdag 20 januari geven we weer onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Uiteraard willen we u daarvoor van harte uitnodigen zodat we samen kunnen proosten op het nieuwe jaar.

Nieuwjaarsreceptie

Quispel Motoren: Experiance sinds 1992
Het adres voor de in- en verkoop en het onderhoud van uw motor!

Powered by