CFMoto

Technologie en innovatie

Het onderzoeks- en ontwikkelingsteam van CFMoto bestaat uit meer dan 200 medewerkers in vijf landen en kan intussen bogen op meer dan 540 geregistreerde patenten en onafhankelijke intellectuele rechten. De geavanceerde onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten waarover het merk beschikt onderlijnen de ambities van CFMOTO als fabrikant en topmerk van wereldklasse.

Samenwerking met KTM
Al in 2011 werd een samenwerking aangegaan met KTM op vlak van technologische ontwikkelingen, productiesystemen, supply chain management en distributie. In het kader van de joint-venture die beide merken in 2017 tekenden onder de naam CFMOTO-KTMR2R, werden nieuwe bedrijfsterreinen ingericht met een oppervlakte van bijna 140.000 m², met onder andere een productiebasis, een testparcours, een R & D centrum en test- en verkoopcentra.

Geschiedenis

CFMoto ontwikkelt en produceert motorfietsen, scooters, motoren voor scheepvaart en andere sectoren maar is op dit moment vooral als producent van ATV’s toonaangevend. Het merk werd opgericht in 1989 en mocht zijn dertigste verjaardag vieren als China’s grootste exporteur van ATV’s met een jaarlijkse productiecapaciteit van meer dan 600.000 voertuigen. Deze worden door meer dan 2000 partners verdeeld in meer dan 100 landen. Sinds 2018 is CFMoto marktleider in Europa, met een hele grote voorsprong op de concurrentie.

Het merk wil zich verder ontwikkelen tot één van de meest vooruitstrevende bedrijven in de wereld op het gebied van powersports en heeft als doel om wereldwijd superieure producten te leveren aan dealers en fans.

Premium merk

Technologie en kwaliteit zijn het hart en de ziel van ons bedrijf. De tijd, de inspanning en de expertise die in de ontwikkeling van ons management-en productiesystemen wordt geïnvesteerd, stellen ons in staat om vooruitstrevende en betrouwbare producten te leveren die ongeëvenaard zijn in kwaliteit.

Missie

CFMoto is vastbesloten om zich te onderscheiden van de massa. Door in een voortdurend veranderende omgeving uitzonderlijke ontwerpen na te streven, onophoudelijk te innoveren, continu betrouwbaarheid te maximaliseren met als doel uitdagende en opwindende voertuigen te creëren. Geen enkele uitdaging is te groot en vernieuwingen worden omarmd. CFMoto wil ervaringen creëren die verenigen.

Modellen

800MT Touring

€ 14099,-

700CL-X Sport

€ 9099,-

800MT Sport

€ 12499,-

700CL-X Heritage

€ 8299,-

650 NK

€ 7199,-

650 MT

€ 7699,-

650GT

€ 8099,-

300 NK

€ 5099,-