Bigtwin Bikeshow & Expo

Het is een van de grootste beurzen in de Benelux op het gebied van motoren: de Bigtwin Bikeshow en Expo. Een echt evenement voor de liefhebbers dus, waar u de mooiste custom bikes kunt bewonderen. Op deze beurs was ook een Adventure tent te bewonderen, met een wel heel bijzondere reden.

Roy on the road op Bigtwin beurs

In Houten werd de beurs van Bigtwin een groot succes. Opvallende stand was die van Roy van Herk. Deze Harley Davidson fanaat stond met zijn Adventure tent en motor op de beurs om zijn verhaal te vertellen. Hij gaat namelijk vanaf 11 november een rondreis maken, op zijn Harley. Als echte Harley-rijder gaat hij in twee jaar tijd langs alle continenten met alleen zijn motor en zijn Adventure tent om in te verblijven. Hij is van plan om maarliefst 100.000 km af te leggen! U kunt zijn reis hier volgen.

Tip voor de feestdagen

De decembermaand is op komst en dus is het ook weer tijd om cadeautjes voor Sinterklaas of Kerst te bedenken. Voor de echte motorliefhebber heeft Quispel Motoren de ideale oplossing. Geef bijvoorbeeld een nieuwe BMW-plaat voor in de kamer of garage, of een van de overige mooie accessoires. Er zijn ook diverse toolkits verkrijgbaar in de giftshop. Voor iedereen zit er wat leuks tussen, van kleinigheidje tot een mooi groot cadeau. Weet u nog geen geschikt cadeau, dan vindt u het zeker hier!

Vertroetel uw motor

Gaat uw motor ook binnenkort naar binnen om de winter warm en droog door te komen? Zorg er dan voor dat hij helemaal schoon en netjes naar zijn stalplaats kan. Heeft u geen stalplaats? Dan kunt u uw motor voor € 1,- per dag veilig bij ons stallen. Voor het poetsen kunt u verschillende reinigingsmiddelen gebruiken. Het is wel van belang dat u hier kwaliteitsproducten voor gebruikt, die uw motor beschermen tegen bijvoorbeeld roest. Naast een goede schoonmaakbeurt kunt u er voor de winter ook nog voor kiezen om uw motor een goede onderhoudsbeurt te geven. Dit kunnen wij bij Quispel Motoren voor u uitvoeren.

Interesse in een onderhoudsbeurt?

Wilt u een onderhoudsbeurt laten uitvoeren om uw motor optimaal voor te bereiden op de herstart na de winter? Dan kunt u bij Quispel Motoren terecht. Wij kijken uw motor helemaal na en repareren waar nodig. Voor meer informatie over onze onderhoudsbeurt kunt u gerust contact met ons opnemen.

Powered by