15-jarig bestaan van Quispel Motoren

Deze maand hebben we het weer over ons 15-jarig bestaan in 2019. Ook hebben we weer nieuwe producten in ons assortiment, waaronder Peek polish, authentieke platen voor in huis of in de garage en nieuwe adventure tenten voor de motorliefhebbers die graag op reis gaan met hun motor. Lees snel verder voor meer informatie!

Quispel Motoren 15 jaar!

In mei 2019 bestaat Quispel Motoren 15 jaar! En dat moet uiteraard gevierd worden. Let op: de datum voor het afhuren van het hotel is gewijzigd in verband met Moederdag! Wij huren van 17 tot 19 mei 2019 een hotel af en vieren met u het 15-jarig bestaan. Voorheen was dit een weekend eerder. Schrijf u ook in voor slechts € 125,- per persoon voor twee overnachtingen inclusief ontbijt en diner. Let wel op: er zijn slechts beperkte plaatsen en kamers beschikbaar, dus weer er snel bij! Neem gerust contact met ons op als u wilt inschrijven. Kamers die nog beschikbaar zijn:

  • 2 eenpersoonskamers;
  • 5 tweepersoonskamers met tweepersoonsbed;
  • 9 tweepersoonskamers met losse bedden;
  • 2 driepersoonskamers met 1 stapelbed en 1 eenpersoonsbed;
  • 2 vierpersoonskamers met 1 stapelbed en 2 eenpersoonsbedden;
  • 2 vierpersoonskamers met 2 stapelbedden;
  • 2 zespersoonskamers met 3 stapelbedden.

Nieuw in het assortiment: PEEK Polish

Wilt u graag zelf uw motor onderhouden en reinigen met kwalitatief goede middelen? Dan biedt PEEK Polish de oplossing voor uw motor! Peek Polish is een poets en polijstpasta in een tube. Ook dient het als reinigingmiddel voor alle metalen oppervlakten, aluminium, ijzer, brons, chroom en RVS. Heeft u juist last van roest en aanslag? Ook dan biedt Peek de oplossing door een prachtige hoogglans effect te creëren. De poetsmiddelen van Peek zijn verkrijgbaar in diverse maten. Het is maar net hoe vaak en hoe veel u wilt gebruiken voor het onderhouden van uw motor.

Nieuw: authentieke platen

Voor de BMW-liefhebbers hebben we prachtige authentieke platen voor in de garage of voor in huis. Deze platen laten direct zien dat u een fanatieke BMW’er bent. Ook zien ze er super tof uit in uw garage of woning. Naast de platen hebben we ook prachtige bakjes van BMW in ons assortiment opgenomen. Deze bakjes zijn ideaal om pepermunt of andere snoepgoed erin te doen. Zo heeft u onderweg in de auto altijd snoepjes of mint bij. Kies snel uw favoriet!

Adventure tent voor uw motor

Gaat u binnenkort op reis met uw motor? En overweegt u om buiten in een tent te overnachten? Dan is de nieuwe adventure tent ideaal voor uw reis! De adventure tent is zo samengesteld door Quispel Motoren dat u op een veilige manier kunt overnachten en dat uw motor ook plaats kan nemen in de tent. Uw slaapplaats en de plaats van uw motor zijn van elkaar gescheiden en uw motor is niet zichtbaar van de buitenkant voor anderen in de omgeving. Zo verkleint u de kans dat er iets gebeurt met uw motor. U kunt de adventure tent huren of aanschaffen. Het is maar net wat u fijner vindt! De website is bijna afgerond voor gebruik. Blijf op de hoogte door onze Facebookpagina van adventure tenten te volgen!

Week 30 gesloten

Quispel Motoren is in de week van 23 tot en met 27 juli gesloten. Op maandag 30 juli staan wij weer klaar om u van dienst te zijn!

Inschrijven voor reis in 2019?

Wilt u graag aanmelden voor een kamertje tijdens ons 15-jarig bestaan? Neem dan snel contact met ons op. Wij hebben nog enkele plaatsen over. Heeft u nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Authentieke platen
Authentieke platen2
Authentieke platen4
Powered by