Dit jaar bestaat Quispel Motoren 15 jaar!

Quispel Motoren is door Timon opgericht in 2004. Dat betekent dat we dit jaar op 4 mei 15 jaar bestaan! Dit willen we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. We gaan dit uitgebreid vieren. Samen met u willen we hier een onvergetelijk feest van maken. Een aantal data kunt u alvast in de agenda schrijven!

15 februari: motorbeurs

Op vrijdag 15 februari is Timon, onze enige echte oprichter van Quispel Motoren, met de Wunderlich stand aanwezig op de motorbeurs. Tijdens de motorbeurs wordt het motorseizoen afgetrapt en kunt u alles vinden wat met motoren te maken heeft. Op vrijdag vertelt Timon u alles over de occasions en onderdelen van Wunderlich. Dit mag u niet missen, dus zet een groot uitroepteken bij deze datum in de agenda!

4 mei: 15-jarig jubileum

4 mei 2019 is voor ons een bijzondere dag, dan bestaan wij namelijk 15 jaar en dit gaan we natuurlijk uitgebreid vieren. We organiseren deze dag een eigen beurs waarbij diverse leveranciers aanwezig zullen zijn. Deze dag staat compleet in het teken van occasions, onderdelen en handige tips en tricks om het hele jaar onder elke omstandigheid met plezier onderweg te kunnen zijn. Klik op de onderstaande afbeelding om de volledige flyer te kunnen zien.

Adventure Tenten op pad

Timon is al op pad geweest met de motor en heeft de barre weersomstandigheden getrotseerd. Met ijs aan de buiten- en binnenkant van de buitentent, was het in de geïsoleerde binnentent goed vol te houden. Hij heeft heerlijk geslapen op het Exped luchtbed en slaapzak. Wilt u ook goed voorbereid op pad gaan? Kijk dan in de webshop van Adventure Tenten.

17-18-19 mei: driedaagse viering

Om nog eens uitgebreid te vieren dat we 15 jaar bestaan, huren we van 17 tot en met 19 mei een hotel af zodat wij met u ons jubileum kunnen vieren. Voor slechts €125,- kunt u hier bij zijn. In dit weekend gaan we mooie toeren maken op de motor en hebben we twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt en diner. Er zijn nog vijf plaatsen beschikbaar, dus reserveer snel uw plek om gebruik te kunnen maken van dit mooie aanbod.

Quispel Motoren: ervaring sinds 1992

Sinds 1992 zijn we ervaren in de in- en verkoop en het onderhoud van uw motor. In de motorenwebshop vindt u alle services en diensten voor uw motor. Om te vieren dat we binnenkort 15 jaar bestaan, hebben we een aantal leuke evenementen georganiseerd. Wilt u hier bij zijn of heeft u hier meer informatie over? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Powered by